Maskininställningar

Du måste registrera ett konto innan du kan börja använda mySewnet™. Du kan antingen skapa ett konto kostnadsfritt eller teckna en prenumeration för att få obegränsad tillgång till allt som mySewnet™ har att erbjuda.

Har du redan en mySewnet™-prenumeration? Logga in här

instructions for connecting to wifi

Anslut din mySewnet™-anslutna maskin till ett trådlöst nätverk.

Tryck på WiFi-knappen i det övre vänstra hörnet på maskinen och aktivera WiFi. Välj från listan av tillgängliga nätverk. Ange lösenordet för det valda nätverket (om det krävs).

instructions for signing into mySewnet

Logga in på ditt mySewnet™-konto från din mySewnet™-anslutna maskin.

Tryck på mySewnet™-knappen bredvid WiFi-knappen. Skriv in ditt användarnamn och lösenord för ditt mySewnet™-konto.

Du hittar @-tecknet genom att trycka på knappen bredvid 123 på knappsatsen (se bild).

Det är viktigt att du loggar in på ditt mySewnet-konto på din mySewnet-anslutna maskin, annars får du inte tillgång till samtliga mySewnet-funktioner.

instructions for signing into mySewnet

Din mySewnet™-aktiverade maskin

Du kan komma åt mySewnet Cloud-mappen från maskinskärmen. Spara filerna som skapats på din maskin i mySewnet Cloud-mappen så att du kan komma åt dem från din dator när du vill.