Machine instellingen

Om mySewnet™ te kunnen gebruiken, moet u een account aanmaken. U kunt gratis een account aanmaken.

Heeft u al een mySewnet™-account? Log hier in

instructions for connecting to wifi

Verbind uw machine met mySewnet™-functie met een wifi-netwerk.

Druk op de wifi-knop in de linkerbovenhoek van uw machine en activeer wifi. Selecteer een netwerk uit de lijst met beschikbare netwerken. Voer het wachtwoord in voor het geselecteerde netwerk (indien nodig).

instructions for signing into mySewnet

Log in op uw mySewnet™-account vanaf uw machine met mySewnet™-functie.

Druk op de mySewnet™-knop naast de wifi-knop. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in voor uw mySewnet-account.

U vindt het @-teken door op de toets naast 123 op het toetsenbord te drukken (zie afbeelding).

Het is belangrijk om in te loggen op uw mySewnet™-account op uw machine uitgerust met mySewnet™, anders heeft u geen toegang tot alle functies van mySewnet.

instructions for signing into mySewnet

Uw mySewnet™-compatibele machine

U hebt toegang tot de mySewnet Cloud-map vanaf uw machinescherm. Sla de bestanden, die op uw machine zijn gemaakt, op in de mySewnet Cloud-map. U kunt de bestanden dan ook op uw computer openen.