Koneen valmistelu

Jotta voit aloittaa mySewnetin™ käytön, sinun on rekisteröitävä tili. Voit joko liittyä ilmaiseksi tai tilata täyden pääsyn kaikkeen, mitä mySewnet™ tarjoaa. Onko sinulla jo mySewnet™-tilaus? Kirjaudu sisään tästä

Onko sinulla jo mySewnet™-tilaus? Kirjaudu sisään tästä

instructions for connecting to wifi

Yhdistä mySewnetiin™ liitetty koneesi Wi-Fi-verkkoon.

Kosketa laitteen vasemmassa yläkulmassa olevaa Wi-Fi-painiketta ja aktivoi Wi-Fi. Valitse sopiva esiin tulevista verkoista. Anna valitun verkon salasana (jos tarpeen).

instructions for signing into mySewnet

Kirjaudu sisään mySewnet™-tilillesi mySewnet™-liitetyltä koneelta.

Paina mySewnet™-painiketta Wi-Fi-painikkeen vieressä. Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi mySewnet™-tilille.

@-merkki löytyy, kun painat näppäimistön 123-näppäimen vieressä olevaa näppäintä (katso lisäkuva).

On tärkeää kirjautua mySewnet-tilillesi mySewnet-liitetyllä koneellasi, muuten et voi käyttää kaikkia mySewnetin ominaisuuksia.

instructions for signing into mySewnet

mySewnet™-yhteensopiva koneesi

Pääset mySewnet Cloud -kansioon koneen näytöltä. Tallenna koneellesi luodut tiedostot mySewnet Cloud -kansioon, jotta voit käyttää niitä tietokoneeltasi milloin haluat.