Opsætning af Maskine

Hvis du vil begynde at bruge mySewnet™, skal du oprette en konto. Du kan enten tilmelde dig gratis, eller abonnere og få fuld adgang til alt, hvad mySewnet™ har at tilbyde. Har du allerede et mySewnet™ Abonnement? Log ind her

Har du allerede et mySewnet™ Abonnement? Log ind her

instructions for connecting to wifi

Forbind din mySewnet™-forbundne maskine til et WiFi-netværk..

Tryk på WiFi-ikonet i øverste venstre hjørne på din maskine og aktiver WiFi. Vælg et netværk på listen over tilgængelige netværk. Indtast adgangskoden til det valgte netværk (hvis det er nødvendigt).

instructions for signing into mySewnet

Log på din mySewnet™ konto fra din mySewnet™-aktiverede maskine.

Tryk på mySewnet™ ikonet ved siden af WiFi ikonet. Indtast dit brugernavn og adgangskoden til din mySewnet konto.

@-tegnet finder du ved at trykke på tasten ved siden af 123 på tastaturet (se yderlige illustration).

Det er vigtigt at logge ind på din mySewnet-konto på din mySewnet-tilsluttede maskine, ellers har du ikke adgang til alle mySewnet funktioner.

instructions for signing into mySewnet

Din mySewnet™-aktiverede maskine

Du kan få adgang til mySewnet Cloud-mappen fra maskinens skærm. Gem filerne oprettet på din maskine i mySewnet CLoud-mappen, så du kan få adgang til dem fra din pc, når du vil.